Βιογραφικό

Εκπαίδευση

Η ιατρός γεννήθηκε και μεγάλωσε σε επαρχιακή πόλη, στην Ελευθερούπολη Καβάλας όπου και έλαβε την πρωτοβάθμια εκπαίδευση της. Αποφοίτησε από το γενικό λύκειο Ελευθερούπολης το 1993 με βαθμό 19. Σπούδασε στην ιατρική σχολή Σόφιας όπου και ολοκλήρωσε ττην εκπαίδευσή της το 2000 με βαθμό 8.

Συνεχιζόμενη Επαγγελματική Κατάρτιση

Το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 παρακολούθησε τον δέκατο ετήσιο κύκλο μετεκπαιδευτικών μαθημάτων σακχαρώδη διαβήτη υπό την αιγίδα της Διαβητολογικής εταιρείας Βορείου Ελλάδας Το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 παρακολούθησε ετήσιο μετεκπαιδευτικό κύκλο μαθημάτων μελέτης της Υπέρτασης υπό την αιγίδα της Ελληνικής εταιρείας Υπέρτασης.

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης παρακολουθεί συνέδρια τοπικά, πανελλήνιά αλλά και με διεθνή συμμετοχή στο ευρύτερο πεδίο της παθολογίας.

Εμπειρία

Υπηρέτησε για δυόμιση έτη στον Κέντρο Υγείας Πρίνου. Αυτή την περίοδο κάλυψε αφιλοκερδώς ιατρικά τις παιδικές κατασκηνώσεις της Παιδόπολης Καβάλας στην Ποταμιά για δύο καλοκαιρινές περιόδους και προσέφερε όποτε χρειάστηκε τις υπηρεσίες της στο δημοτικό κάμπινγκ της Παναγίας

Ανέλαβε χρέη νομίατρου στην Διεύθυνση Υγείας της Νομαρχία Καβάλας για ενάμιση έτος την χρονική περίοδο 2004-2005. Στη συνέχεια υπήρξε ιατρός του Νοσοκομείου Καβάλας με έδρα το Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης με αρμοδιότητα να καλύπτει ιατρικά τα ναυτικά δρομολόγια γραμμής Καβάλα Λήμνο Λαύριο στο επιβατικό πλοίο Παναγία Σουμελά.

Από το 2006 έως και το 2013 υπήρξε ειδικευόμενη παθολόγος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου ολοκλήρωσε και έλαβε την ειδικότητα του ειδικού παθολόγου. Το ειδικό τμήμα της Παθολογίας επέλεξε να είναι η ενδοκρινολογία-διαβητολογία στην Θεσσαλονίκη στην ενδοκρινολογική κλινική του Νοσοκομείου Παναγία.

20

Χρόνια Εμπειρίας